Voorwaarden & Privacy

Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we verzamelen als je onze tool gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren en meer geld kunnen doneren aan het goede doel.

Privacyverklaring

Algemeen

Wij, van Goodr B.V. (hierna: Goodr) verwerken persoonsgegevens. Dit zijn privacygevoelige gegevens die aan jou, als persoon, gekoppeld kunnen worden. Jouw privacy is voor Goodr van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de eisen van de privacywetgeving en de cookiewetgeving, de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet. Dit betekent dat jouw gegevens veilig bij ons zijn en wij zorgvuldig met jouw gegevens omgaan.

In deze privacy- en cookieverklaring leggen wij uit wat wij via de Goodr funding tool allemaal doen met informatie die wij over jou te weten komen. Dat betekent onder andere dat:

- wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
- wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
- wij jou eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om jouw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin jouw toestemming is vereist;
- wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om jouw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
- wij jouw recht respecteren om jouw persoonsgegevens op jouw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Persoonsgegevens

Om geld te kunnen doneren aan het goede doel hebben wij een aantal gegevens nodig.

Goodr profiel
Als je een profiel voor de Goodr funding tool aanmaakt vragen we jou om de volgende persoonsgegevens:
-gebruikersnaam,
-geslacht,
-leeftijd,
-e-mailadres.

Informatie over het gebruik
Hiernaast verzamelen wij ook persoonsgegevens terwijl jij de site, software en/of de dienst gebruikt. Op het moment dat jij de tool installeert verzamelen wij gegevens over jouw klik- en surfgedrag tijdens het gebruik van de Goodr funding tool.

Automatisch verzamelde informatie
Naast de bovenstaande persoonsgegevens verzamelen wij ook gegevens die automatisch worden opgeslagen. Hierbij moet je denken aan de locatie van jouw computer of bijvoorbeeld jouw mobiel als jij gebruikmaakt van onze website, software en/of dienst. Ook verzamelen wij jouw IP-adres, browsertype en -instellingen, de datum en tijd van gebruik, informatie over de browserconfiguratie en de cookiegegevens. Hierbij kunnen ook gegevens zitten over het apparaat dat jij gebruikt, zoals het type hardware of de computer.

Wij verkrijgen ook informatie uit cookies. Welke informatie dit precies is, wordt later in deze privacyverklaring beschreven.

Gebruik van persoonsgegevens

Wij gebruiken de bovenstaande persoonsgegevens om ook daadwerkelijk jouw gekozen doel te kunnen steunen met de advertentie-inkomsten. Dit betekent dat wij deze persoonsgegevens enkel verzamelen op basis van jouw uitdrukkelijke toestemming. Aan de hand van deze persoonsgegevens beheren wij onze website, software en/of dienst. Daarbij willen we jou graag gepersonaliseerde gebruiksfuncties, zoals gepersonaliseerde advertenties aanbieden. Op basis van jouw gegevens en het gebruik van algoritmen is dit mogelijk en helpen wij jou relevante advertenties te tonen. Wij verzamelen jouw persoonsgegevens en verwerken deze in een geautomatiseerd bestand. Op deze wijze proberen wij jouw behoefte beter te begrijpen door het opstellen van een profiel. Samen met jou kunnen wij zo het goede doel steunen.

Gebaseerd op jouw uitdrukkelijk toestemming om jouw persoonsgegevens te verwerken kunnen wij deze gegevens ook gebruiken om met jou te communiceren over het gebruik van onze website, software en/of dienst, jou op de hoogte te stellen van updates en om te kunnen reageren op verzoeken van jou als gebruiker.

De verwerking vindt dus plaats op basis van jouw uitdrukkelijke toestemming, dit betekent dat je op elk moment deze toestemming weer kan intrekken.

Als je een account bij ons aanmaakt vragen wij jouw toestemming voor het sturen van marketinginformatie. Dit betekent dat je alleen als je daarvoor toestemming hebt gegeven marketing e-mails en andere speciale aanbiedingen van ons ontvangt. Je kan je hier op elk moment weer voor afmelden.

Het delen van persoonsgegevens

Als verwerkingsverantwoordelijke zorgen wij ervoor dat jouw persoonsgegevens alleen onder onze voorwaarden worden verwerkt. Dit betekent dat derden jouw persoonsgegevens alleen verwerken in overeenstemming met onze instructies en plichten. Om jouw persoonsgegevens te kunnen verwerken op basis van jouw uitdrukkelijke toestemming hebben wij hulp van derden nodig. Het gaat om serviceproviders die ons helpen bij de bedrijfsuitvoering. Wij gebruiken diensten van derden voor onze hosting, voor de mailcommunicatie en om het technisch mogelijk te maken de gegevens te verzamelen.

Wij geven jouw persoonsgegevens ook door als wij van mening zijn dat dit noodzakelijk is voor het behoud van onze website, software en/of dienst. Te denken aan gevallen waarbij wij een vermoeden hebben van schendingen van onze Gebruiksvoorwaarden of andere illegale activiteiten. Doorgifte van jouw persoonsgegevens vindt eveneens plaats wanneer dit vereist is op grond van een wettelijke plicht. Een voorbeeld hiervan is dat wij bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie. Ook kan het zijn dat wij jouw persoonsgegevens moeten doorgeven in verband met een fusie, faillissement of bijvoorbeeld een reorganisatie. Als dit het geval is, worden jouw persoonsgegevens enkel doorgegeven aan derden onder voorbehoud van deze privacyverklaring.

Bewaartermijn

Wij bewaren jouw persoonsgegevens zo lang jij daar toestemming voor geeft. Sommige informatie moeten wij langer bewaren vanwege een wettelijke bewaarplicht, bijvoorbeeld bij bewaartermijnen uit belastingwetten. Je kan op elk moment de Goodr funding tool verwijderen, vanaf dat moment verzamelen wij geen nieuwe informatie meer en trek jij jouw uitdrukkelijk toestemming in voor de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wij verwerken jouw persoonsgegevens op dat moment niet langer. Het is alleen dan niet meer mogelijk om het door jou gekozen doel te steunen door middel van advertentie-inkomsten.

Bepaalde informatie kan voor ons van groot belang zijn. Wij kunnen namelijk door middel van jouw vragen onze bedrijfsvoering verbeteren. Indien wij de gegevens van belangrijke waarde achten kunnen wij deze gegevens permanent bewaren. Wij anonimiseren dan al jouw persoonsgegevens, zodat deze gegevens nooit te herleiden zijn naar jou als persoon.

Cookies

Het gebruik van cookies
Wij maken ook gebruik van cookies en andere aanverwante technieken. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden. Wij plaatsen deze cookies zelf of schakelen hier derden voor in.

Andere technieken die worden toegepast zijn bijvoorbeeld scripts. Dit is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op jouw apparatuur. Ook maken wij gebruik van webbeacons. Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van jou opgeslagen. Voor het gemak worden alle technieken hierna aangeduid als “cookies”. Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld, worden cookies geplaatst. In het onderstaande document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

Toestemming

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra je klikt op ‘akkoord’ geef je ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. Je kan via jouw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, je moet er dan wel rekening mee houden dat onze website mogelijk niet meer optimaal werkt.

Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Wij raden jou aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

Analytische cookies

Analytische cookies gebruiken wij om onze website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van onze bezoekers. Wij krijgen door middel van analytische cookies inzicht in het gebruik van onze website. Voor het plaatsen van analytische cookies vragen wij jouw toestemming.

Google Analytics
Doel
Op onze website gebruiken wij Google Analytics cookies. Google helpt ons op die manier inzicht te krijgen in hoe onze website wordt gebruikt. Zij verstrekken ons rapporten over het gebruik van de website en geven ons informatie over de effectiviteit van onze campagnes.
Afkomst en bewaartermijn
Deze cookie komt van Google en wordt maximaal 2 jaar bewaard
Namen
_gid, _gat, _ga
Delen
Google deelt anonieme data met derden. Voor meer informatie kunt u het Privacybeleid van Google raadplegen

Google is gevestigd in de Verenigde Staten en is Privacy Shield gecertificeerd, wat betekent dat het doorgeven van persoonsgegevens aan deze partijen buiten de EU is toegestaan.

Advertentiecookies

Op onze website gebruiken wij advertentiecookies, zodat het online advertentieaanbod voor jou kan worden gepersonaliseerd en wij (en derde partijen) inzicht kunnen verkrijgen in campagneprestaties. Dit gebeurt op basis van een door ons opgesteld dat is gebaseerd op jouw klik- en surfgedrag binnen en buiten wearegoodr.com. Middels de cookies wordt aan jou als websitebezoeker een unieke cookie-ID gekoppeld, zodat jij onder andere niet meerdere keren dezelfde advertentie te zien krijgt.

Aangezien deze cookies worden aangemerkt als tracking cookies, vragen wij voor het plaatsen hiervan dan ook jouw toestemming. Wij plaatsen met jouw toestemming een Facebook Pixel.

Facebook pixel
Doel
Met deze cookies kan bijgehouden worden waar je bent geweest en waar je precies op hebt geklikt. Ook kan worden bijgehouden welke producten je bekijkt. Facebook meet daarnaast de clicks naar hun website. Deze cookie heeft onder andere het doel de advertentieaanbiedingen te optimaliseren.
Afkomst en bewaartermijn
Deze cookie komt van Facebook en blijft maximaal 2 jaar bewaard.
Namen
lu, dart
Delen
Facebook deelt geen anonieme data met derden. Zie voor meer informatie het Privacybeleid van Facebook.

Facebook is gevestigd in de Verenigde Staten en is Privacy Shield gecertificeerd, wat betekent dat het doorgeven van persoonsgegevens aan deze partijen buiten de EU is toegestaan.

Social media buttons

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook, LinkedIn, Instagram, en Twitter om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals, Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter, Instagram, en LinkedIn zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan jou gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden. Lees de privacyverklaring van deze partijen door (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met jouw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die zij verzamelen, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd.

Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Facebook, Microsoft en Twitter zijn Privacy Shield-gecertificeerd.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot jouw gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Je hebt de volgende rechten:
- uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen,
- inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben,
- het laten corrigeren van fouten,
- het laten verwijderen van persoonsgegevens,
- intrekken van toestemming,
- en bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Wanneer je niet tevreden bent over de wijze waarop wij omgaan met (een klacht over) de verwerking van jouw persoonsgegevens, heb je het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Goodr.

Goodr B.V.
Spoorhavenstraat 7K
7741 JE Coevorden
info@wearegoodr.com

Gebruikersvoorwaarden

Versie 0.2
Datum: 24 september 2019

Wij, van Goodr B.V. Spoorhavenstraat 7K 7741 JE Coevorden, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 75239973 (hierna: “Goodr”; “Wij”), hebben de browserextensie de “Goodr funding tool” ontwikkeld. Dit is een browser plugin en kan gedownload worden via onze website https://www.wearegoodr.com/ en andere domeinen. De Goodr funding tool is een gratis extensie waarmee jij door middel van advertenties geld doneert aan het door jou gekozen goede doel.

De Goodr funding tool wordt jou als gebruiker gratis verstrekt. Aan het gebruik van deze funding tool zijn deze Gebruiksvoorwaarden verbonden. Door het gebruik van Goodr funding tool, ga je met deze voorwaarden akkoord. Afwijkingen van of aanvullingen op deze Gebruiksvoorwaarden zijn alleen bindend indien deze door Goodr schriftelijk zijn aanvaard.

Artikel 1. GEBRUIK VAN DE DIENST

1.1

De Goodr funding tool kan door iedereen worden gebruikt en biedt de mogelijkheid om door middel van advertenties geld te doneren aan het goede doel.

1.2

Om de Goodr funding tool te kunnen gebruiken, moet je eerst een profiel aanmaken. Nadat jouw registratie is afgerond en je het profiel hebt aangemaakt, kan de plugin geïnstalleerd worden.

1.3

Je gaat door middel van registratie akkoord met deze Gebruiksvoorwaarden.

1.4

Goodr verstrekt jou als gebruiker van de Goodr funding tool hierbij een persoonlijk, niet-exclusief, niet-overdraagbaar, niet-sublicentieerbaar gebruiksrecht voor onbepaalde tijd om de Goodr funding tool te gebruiken in overeenstemming met de Gebruiksvoorwaarden.

1.5

Je hebt geen recht op toegang tot de bronbestanden van de Goodr funding tool. Het is uitdrukkelijk niet toegestaan om deze bronbestanden te achterhalen door middel van reverse engineering, decompilatie of anderszins, tenzij bij dwingend recht toegestaan.

1.6

Met de Goodr funding tool worden persoonsgegevens van jou verwerkt. Je geeft toestemming voor alle vormen van verwerking die vallen binnen de scope van de dienst. Raadpleeg de privacy- en cookieverklaring van Goodr voor meer informatie.

Artikel 2. MISBRUIK VAN DE DIENST

2.1

Het is verboden de Goodr funding tool te gebruiken voor handelingen die de wet schenden of inbreuk maken op rechten van anderen.

2.2

Indien naar het oordeel van Goodr hinder, schade of een ander gevaar ontstaat voor het functioneren van de computersystemen of het netwerk van Goodr of derden en/of van de dienstverlening via internet, in het bijzonder door het lekken van persoonsgegevens of activiteiten van virussen, Trojans en vergelijkbare software, is Goodr gerechtigd alle maatregelen te nemen die zij redelijkerwijs nodig acht om dit gevaar af te wenden dan wel te voorkomen.

2.3

Indien Goodr constateert dat jij als gebruiker deze Gebruiksvoorwaarden overtreedt, of een klacht hierover ontvangt, mag Goodr zelf ingrijpen om de overtreding te beëindigen.

2.4

Goodr is te allen tijde gerechtigd om aangifte te doen van geconstateerde strafbare feiten.

2.5

Goodr kan de schade als gevolg van overtredingen van deze gedragsregels op jou als gebruiker van de Goodr funding tool verhalen. Je vrijwaart Goodr van alle claims van derden in verband met door jou geplaatste informatie.

Artikel 3. BESCHIKBAARHEID EN ONDERHOUD

3.1

Goodr spant zich in om de Goodr funding tool beschikbaar te laten zijn, maar garandeert geen ononderbroken beschikbaarheid.

3.2

Goodr onderhoudt de Goodr funding tool actief. Indien onderhoud naar verwachting leidt tot een beperking van de beschikbaarheid, zal Goodr dit zoveel mogelijk uitvoeren als het gebruik van de Goodr funding tool relatief laag is. Onderhoud wordt zo mogelijk vooraf aangekondigd. Onderhoud in verband met calamiteiten kan op ieder moment plaatsvinden en wordt niet vooraf aangekondigd.

3.3

Goodr brengt van tijd tot tijd updates uit die fouten kunnen herstellen of het functioneren van de Goodr funding tool verbeteren.

Artikel 4. INTELLECTUEEL EIGENDOM

4.1

De Goodr funding tool, de bijbehorende software alsmede alle informatie en afbeeldingen is het intellectueel eigendom van Goodr (of haar toeleveranciers). Deze mogen op geen enkele wijze worden gekopieerd of gebruikt zonder aparte schriftelijke toestemming van Goodr, behalve in de gevallen waarin dat wettelijk is toegestaan.

4.2

Informatie die van jou worden opgeslagen of verwerkt via de Goodr funding tool is en blijft jouw eigendom. Goodr heeft een beperkt gebruiksrecht om deze informatie in te zetten voor de dienst, inclusief voor toekomstige aspecten daarvan. Je kan dit gebruiksrecht intrekken door de betreffende extensie te verwijderen.

4.3

Indien jij informatie stuurt naar Goodr, bijvoorbeeld feedback over een fout of een suggestie voor verbetering, geef jij Goodr een onbeperkt en eeuwigdurend gebruiksrecht deze informatie te gebruiken voor de dienst. Dit geldt niet voor informatie die jij nadrukkelijk als vertrouwelijk markeert.

4.4

Goodr zal enkel kennisnemen van gegevens die je opslaat en/of verspreidt via de Goodr funding tool indien jij hier uitdrukkelijke toestemming voor hebt gegeven, dit noodzakelijk is voor een goede dienstverlening of als Goodr daartoe verplicht is krachtens een wettelijke bepaling of gerechtelijk bevel. In dat geval zal Goodr zich inspannen de kennisname van de gegevens zo veel mogelijk te beperken, voor zover dit binnen onze macht ligt.

Artikel 5. VERGOEDING VOOR DE DIENST

5.1

Bij een goede werking van de Goodr funding tool worden er gepersonaliseerde advertenties in jouw browser getoond. Adverteerders betalen daarvoor, waarna (een deel van) deze inkomsten naar het door jou gekozen goede doel gaat.

5.2

Het is niet toegestaan de gepersonaliseerde advertenties te blokkeren. Goodr heeft in dat geval het recht de toegang tot de dienst, het gebruik van de Goodr funding tool te blokkeren als zij dit detecteert

5.3

Raadpleeg de privacy- en cookieverklaring van Goodr om meer te weten te komen over jouw privacy bij het vertonen van advertenties.

Artikel 6. AANSPRAKELIJKHEID

6.1

De inhoud van de Goodr funding tool is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Goodr garandeert niet dat de op de Goodr funding tool verstrekte gegevens en informatie vrij zijn van fouten of onvolkomenheden.

6.2

Behoudens in geval van opzet of grove nalatigheid accepteert Goodr geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van de dienst.

6.3

Goodr is uitdrukkelijk niet aansprakelijk voor indirecte schade, gevolgschade, gederfde winst, gemiste besparingen en schade door bedrijfsstagnatie.

6.4

Voorwaarde voor het ontstaan van enig recht op schadevergoeding is dat je de schade uiterlijk binnen twee maanden na ontdekking schriftelijk bij Goodr meldt.

6.5

In geval van overmacht is Goodr nimmer gehouden tot vergoeding van de daardoor bij jou ontstane schade. Van overmacht is onder meer sprake bij storingen of uitvallen van het internet, de telecommunicatie-infrastructuur, stroomstoringen, binnenlandse onlusten, mobilisatie, oorlog, stremming in het vervoer, staking, uitsluiting, bedrijfsstoornissen, stagnatie in toelevering, brand en overstroming.

Artikel 7. WIJZIGINGEN GEBRUIKSVOORWAARDEN

7.1

Deze Gebruiksvoorwaarden kunnen door Goodr jaarlijks worden gewijzigd. Een voorstel tot wijziging van de Gebruiksvoorwaarden wordt schriftelijk aan jou kenbaar gemaakt.

7.2

Goodr zal de wijzigingen of aanvullingen ten minste dertig (30) dagen voor inwerkingtreding aankondigen zodat je daar tijdig kennis van kan nemen.

7.3

Indien je een wijziging of aanvulling niet wenst te accepteren, kan je de Goodr funding tool verwijderen.

Artikel 8. OVERIGE BEPALINGEN

8.1

Op deze Gebruiksvoorwaarden en het gebruik van de Goodr funding tool is Nederlands recht van toepassing.

8.2

Voor zover door de regels van dwingend recht niet anders wordt voorgeschreven, zullen alle geschillen in verband met de Goodr funding tool worden voorgelegd aan de bevoegde Nederlandse rechter voor het arrondissement waarin Goodr gevestigd is.

8.3

Indien een bepaling in deze Gebruiksvoorwaarden eist dat een mededeling “schriftelijk” moet worden verricht, is tevens voldaan indien de mededeling per e-mail of communicatie via de dienst wordt verricht, mits in voldoende mate vaststaat dat het bericht werkelijk afkomstig is van de beweerdelijke afzender en dat de integriteit van het bericht niet is aangetast.

8.4

De versie van communicatie of informatie zoals opgeslagen door Goodr wordt geacht juist te zijn, tenzij je tegenbewijs levert dienaangaande.

8.5

Indien een bepaling in deze Gebruiksvoorwaarden nietig blijkt te zijn, tast dit niet de geldigheid van de gehele Gebruiksvoorwaarden aan. Partijen zullen in dit geval ter vervanging (een) nieuwe bepaling(en) vaststellen, waarmee zoveel als rechtens mogelijk is aan de bedoeling van de oorspronkelijke bepaling gestalte wordt gegeven.

8.6

Goodr is gerechtigd haar rechten en verplichtingen uit deze Gebruiksvoorwaarden over te dragen aan een derde die de Goodr funding tool of de betreffende bedrijfsactiviteit van haar overneemt.